Kırıklı İlkokulu
KIRIKLI KÖYÜ MERKEZ MEVKİİ DEVRETBAŞI KÜME EVLERİ KIRIKLI ORTAOKULU VE ILKOKULU BLOK NO 14 GÖRELE / GİRESUN

VİZYON

Eğitim ve öğretim etkinliğin bir parçası olan kaliteli eğitim materyallerine, sosyal ve fiziki imkanlara sahip, personelinin öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul ederek, teknolojiye ve yeniliklere ayak uyduran, öğrencilerinin ülkenin geleceğinde söz sahibi bireyler olarak görüldüğü, yaşadıkları çevrenin ve toplumun sorunlarına duyarlı, eğitim, bilim ve kültür merkezi olmak.

MİSYON

Bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onları 21. Yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız.

Öğretim Şekli :TAM GÜN GÜNDÜZLÜ

TAM GÜN GÜNDÜZLÜ